Vulneració del dret ambiental

Els transgènics s’estan convertint en un instrument de poder que vulnera lleis i drets allà on van, o més ben dit allà on els porten. Un estat dèbil, com és l’espanyol en matèria ambiental, deixa fer i dona el vist i plau a totes les activitats biotecnològiques que generin "progrés" sense importar els perjudicis que puguin tenir els consumidors o més amplament els ciutadans.

 ¿Per què es posen tantes traves als qui volen conèixer l’ubicació de camps transgènics? ¿Perquè hores d’ara no tenim un bon etiquetatge pel que fa referència als OGM? Pot ser és perquè no accepten la voluntat d’un poble que rebutja els transgènics, o perquè si fossin rigorosos en l’etiquetatge i el control sortiria a la llum un escàndol de contaminacions a tots els productes del mercat.

 Jo no vull transgènics, vostès en volen? Respecto la seva decisió. Respecta algú la meva? 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.