Seguim amb les contaminacions inevitables…

La dinàmica de considerar les contaminacions per transgènics com a inevitables a donat una volta més en una situació que semblava que no pogués ser més macabra. Fins ara ens havíem de conformar amb tenir un percentatge de contaminació OGM a tots els productes que consumim, ara per si no en teníem prou hem d’acceptar amb la mateixa resignació que no només hi hagi un percentatge inevitable de contaminació sinó que aquesta pot ser de varietats no aprovades per al consum humà. Aquest és el cas de EEUU i Europa on les varietats autoritzades en un i altre mercat són diferents. Doncs bé ja tenim els americans pressionant el govern de la vella Europa per aprovar el que és inaprobable: acceptar la contaminació d’exportacions de gra amb varietats no aprovades per al consum, és a dir, il·legals. Quina baixada de pantalons senyores i senyors…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.