Animals transgènics

Els animals transgènics són animals modificats genèticament. Hi ha diverses finalitats per a les quals s’han creat, un cas seria l’estudi de malalties amb models d’animals més semblants als humans. Els transgènics emprats per aquesta finalitat s’han dissenyat de tal manera que puguin desenvolupar malalties humanes gràcies a la tecnologia de l’ADN recombinant. Per exemple si a un ratolí li inserim al genoma el gen que dona propensió a patir alzeimer podrem estudiar millor com obtenir fàrmacs que aturin el desenvolupament de la malaltia.

(Article revisat)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Animals transgènics

  1. macarro diu:

    Qualsevol animal pot ser objecte de transgènesi, però hi ha animals que són més facils de manipular geneticament que uns altres. Aquest cas és el dels ratolins, pero també hi ha paixos i primats.

Els comentaris estan tancats.