Comportament antidemocràtic de PP i CiU

Som lo que sembrem es dedica a l’activisme de crítica als transgènics i la seva darrera campanya ha estat la de demanar als diferents partits polítics la seva posició sobre transgènics. PP i CiU ni tan sols s’han dignat a contestar la demanda de SLQS. Els han ignorat. En canvi altres formacións polítiques han contestat el qüestionari i a més a més com és el cas de ICV, Des de Baix i Partit Republicà d’Esquerres han fet una proposta de model agroecològic per a Catalunya. Aplaudim doncs aquesta lliçò de democràcia que donen aquestes formacions, comportament totalment oposat al de PP i CiU que es dediquen a ignorar els ciutadans en temes polèmics com és el dels trangènics.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Comportament antidemocràtic de PP i CiU

  1. macarro diu:

    Som lo que sembrem ja està en contacte amb els mitjans de comunicació i aquests en fan el ressò que volen. En aquest sentit la meva tasca és la que humilment puc fer atraves d’aquest bloc. I alhora recordar a tothom l’importància dels mitjans de comunicació alternatius que tenim ja sigui escrit o a internet.

Els comentaris estan tancats.