Peixos transgènics il·legals a Espanya

 Amics de la Terra denuncia el descontrol que hi ha sobre l’entrada d’organismes modificats genèticament a Espanya. Segons un informe publicat pel CNB (Comisión Nacional de Bioseguridad) se’ls va comunicar la presencia de dos especies de peixos amb gens de fluorescència. Aquests peixos son il·legals a Espanya degut al risc medi ambiental que suposaria el seu alliberament.

Amics de la Terra també aprofita en el seu comunicat per denunciar que Espanya és l’únic país d’Europa que produeix transgènics en massa i que en el seu territori hi tenen lloc el 43% dels experiment a l’aire lliure. Aquesta situació deixa a Espanya a la cua d’Europa en matèria de bioseguretat.

http://www.tierra.org/spip/spip.php?article1091

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Peixos transgènics il·legals a Espanya

  1. macarro diu:

    Bé hi auria molts motius pels quals inquietar-se davant l’alliberament d’aquests animals. Simplement podrien desplaçar especies autoctones amb diferents repercusions tant pel medi ambient com per l’economia del lloc on això passi. Però el que més ens ha d’amoinar és l’autentic descontrol que hi ha a Espanya en materia de transgenics. La nostra politica consisteix en un “laissez faire, laissez passer” que a la llarga ens sortirà molt car.

Els comentaris estan tancats.